Lakástakarítás

Lakástakarítás alkalmi vagy rendszeres takarításként. Ha szeretné otthonát mindig tisztán tartani, válasszon minket, magas minőségben fogjuk lakását tisztára varázsolni.

Ha csak egy buli után vagy albérlő után szeretné visszakapni az eredeti ingatlanát tiszta rendezett állapotban, vagy egy lakásfelújítás után járó makacs szennyeződések eltávolítását vagy egyéb nagy takarítást szeretne tapasztalt szakemberrel elvégeztetni keressen minket bizalommal.

Alkalmi lakástakarítás
Ha eljött a havi nagytakarítás ideje esetleg szeretne egy teljes átfogó takarítást végeztetni otthonában, lakásfelújítás utáni hatalmas felfordulást szeretné rendbe tenni, egy házibuli utáni rendetlenséget szeretne a mosogatástól a foltok eltávolításáig elvégeztetni valakivel, ha itt vannak az ünnepek és vendégeket vár hívjon és elvégezzük a piszkos munkát.

Rendszeres lakástakarítás
Ha otthona rendszeres takarítását szeretné ránk bízni, biztosíthatjuk, hogy otthona mindig tiszta és friss lesz és nagytakarításra sem lesz szükség, mert a takarítást úgy végezzük, hogy a nagytakarítás egy részét minden alkalommal elvégezzük így nem csak az alap takarítást végezzük el a rendszeres alapvető takarításoknál hanem mindig mindent tisztán tartunk otthonában.

Lakás takarításánál kérhető feladatok:
- Portalanítás
- Portalanítás száraz és nedves eljárással, minőségi bútorápoló szerekkel. 
- Pókhálók eltávolítása
- Padló tisztítása
A járólaptól a szalagparkettáig megfelelő módszerrel és vegyszerekkel való fertőtlenítése tisztítás.
Szőnyegek porszívóval való takarítása.
- Bőrápolás
Bőrrel bevont bútorok tisztítása és ápolása.
- Konyha takarítása
Konyha az egyik legnehezebben takarítható helyiség, makacs szennyeződéseket kell eltávolítanunk és a legnagyobb higiéniát igénylő helységek közé tartozik. Kérhet hűtő vagy tűzhely komplett tisztítást és fertőtlenítést is.
- Fürdőszoba, mellékhelyiségek takarítása
A konyha után a második legkényesebb helyiség. Nagyon fontos a higiénia és a tisztaság és a makacs szennyeződések, mint például vízkő és penész eltávolítása nehéz feladat.
- Ablaktisztítás
Egy családi házban általában sok ablak és nyílászáró található. Ezeknek a megfelelő tisztítása nagy és hosszadalmas feladat,  Az ablak tisztítás mellett a redőnyök és szúnyoghálók alapos tisztítása is hozzátartozik a családi ház komplett tisztaságához.
- A lakás takarítás díját árajánlatban tudjuk meghatározni mely történhet személyesen és online is. Árajánlatot a lakás felmérése után pontosítjuk és szerződésbe foglaljuk az elvégzendő munkálatokat.

Forduljon hozzánk bizalommal!